Ви переглядаєте веб-сайт Philips lighting. Він доступний вашою мовою.
Пропозиції

    М’ясо виглядає свіжим

    довше

    Сповільнення зміни кольору м’яса

    М’ясо, що втратило колір, виглядає не надто апетитним, і що більше на нього світити, то швидше воно змінюватиме колір. З іншого боку, товари на затінених полицях навряд чи привернуть увагу покупців.

     

    Нарешті з’явилося нове рішення. Компанія Philips розробила ряд світильників, які мінімізують зміну кольору м’яса завдяки використанню спеціально підібраного світлового спектра. Ця система, як результат тісної багаторічної співпраці з місцевими роздрібними торговцями, має науково-доведену ефективність і дійсно скорочує кількість відходів та подовжує термін зберігання.

    З цього відео ви дізнаєтеся про використання технології мінімізації зміни кольору м’яса Philips у мережі супермаркетів Plus

    Проблема відходів

     

    Нерозпродане м’ясо – це завжди погано. На Європейському форумі роздрібних торговців повідомлялося, що проблеми з продажем м’ясних продуктів можуть значно впливати на доходи.

     

    Хоча викликана світлом зміна кольору м’ясної нарізки не є порушенням гігієни або небезпекою для здоров’я, покупці можуть відмовитися купувати такий продукт, а це означає, що нерозпроданих товарів буде більше. Гірше того: оскільки покупці часто вибирають супермаркети, орієнтуючись на відділи зі свіжою продукцією, зміна кольору м’яса може вплинути на лояльність клієнтів.

    Відео, присвячене перевагам світлодіодних ламп Rose для представлення м’ясної нарізки

    Аналіз проблеми  

     

    Ми тісно почали працювати над вивченням проблеми зміни кольору м’яса. Останні дослідження Philips допомогли нам зрозуміти, як світловий спектр, рівень освітлення й час дії впливають на зовнішній вигляд м’ясної нарізки. Ці дослідження також спростували сприятливий ефект ультрафіолетових фільтрів або фільтрів підсилення червоних відтінків, який раніше спостерігався. Такі фільтри знижують рівень освітленості та впливають на помітність зміни кольору м’яса, проте вони не запобігають цій зміні.

     

    Окрім лабораторних досліджень, компанією Philips були проведені тести в нідерландській мережі супермаркетів Plus. Результати польових досліджень збігаються з даними лабораторних випробувань і підтверджують такий факт: що більше світла, то коротший термін зберігання (як правило).

    Відео, присвячене світлотехніці Philips, яка зменшує зміну кольору м’яса

    Триваліший термін зберігання,

    яскравіші вітрини

    Нові дані досліджень стали основою для інновацій Philips. Ми виявили, що найкращий спосіб уповільнити викликану освітленням зміну кольору – використовувати світильники з оптимізованим світловим спектром. За допомогою цієї революційної технології роздрібні торговці можуть продовжити термін зберігання або підвищити рівень освітленості.

     

    Відповідно до результатів випробувань, надсучасні світильники Philips LED Rose Food подовжують термін зберігання м’ясної нарізки на майже 20% порівняно зі звичайними білими натрієвими лампами високого тиску. Ці випробування також ґрунтуються на результатах опитувань клієнтів, проведених відомим постачальником м’яса.

    Нові дані досліджень стали основою для інновацій Philips. Ми виявили, що найкращий спосіб уповільнити викликану освітленням зміну кольору – використовувати світильники з оптимізованим світловим спектром. За допомогою цієї революційної технології роздрібні торговці можуть продовжити термін зберігання або підвищити рівень освітленості.

     

    Відповідно до результатів випробувань, надсучасні світильники Philips LED Rose Food подовжують термін зберігання м’ясної нарізки на майже 20% порівняно зі звичайними білими натрієвими лампами високого тиску. Ці випробування також ґрунтуються на результатах опитувань клієнтів, проведених відомим постачальником м’яса.

    Нові дані досліджень стали основою для інновацій Philips. Ми виявили, що найкращий спосіб уповільнити викликану освітленням зміну кольору – використовувати світильники з оптимізованим світловим спектром. За допомогою цієї революційної технології роздрібні торговці можуть продовжити термін зберігання або підвищити рівень освітленості.

     

    Відповідно до результатів випробувань, надсучасні світильники Philips LED Rose Food подовжують термін зберігання м’ясної нарізки на майже 20% порівняно зі звичайними білими натрієвими лампами високого тиску. Ці випробування також ґрунтуються на результатах опитувань клієнтів, проведених відомим постачальником м’яса.

    Нові дані досліджень стали основою для інновацій Philips. Ми виявили, що найкращий спосіб уповільнити викликану освітленням зміну кольору – використовувати світильники з оптимізованим світловим спектром. За допомогою цієї революційної технології роздрібні торговці можуть продовжити термін зберігання або підвищити рівень освітленості.

     

    Відповідно до результатів випробувань, надсучасні світильники Philips LED Rose Food подовжують термін зберігання м’ясної нарізки на майже 20% порівняно зі звичайними білими натрієвими лампами високого тиску. Ці випробування також ґрунтуються на результатах опитувань клієнтів, проведених відомим постачальником м’яса.

    М’ясний відділ супермаркету Edeka, яскраво освітлений лампами Philips LuxSpace Accent Rose LED
    Компанії Philips удалося покращити зовнішній вигляд м’ясної нарізки за допомогою освітлення для супермаркетів

    Пошук потрібного

    світильника

     

    Роздрібні торговці, готуйтеся до свободи творчості! Технологію Philips Rose Food LED можна застосовувати в широкому спектрі різних світильників як для акцентного, так і для загального освітлення.


    Уже доступно в ряді точкових прожекторів, підвісних і стельових світильників. До кінця року плануємо розширити асортимент.

    Приклади використання

    Зв’яжіться з нами

     

    Якщо ви бажаєте придбати наші системи професійного освітлення, скористайтеся цією формою.

     

    Заповніть форму й уточніть запитання